Voor kandidaten: solliciteren via Beteor

Heb je interesse in een openstaande vacature? Solliciteer direct!

Wil je weten hoe een procedure via Beteor in grote lijnen er voor jou als kandidaat uitziet? Lees dan verder.

Waarom kies je voor Beteor?

Beteor begeleidt tijdens de gehele procedure. We zorgen voor een heldere planning en informeren je zo snel mogelijk na selectiemomenten. Daarnaast ontvang je feedback na iedere stap.
Wanneer je solliciteert, kom je in een procedure met verschillende stappen en na iedere stap is er een selectiemoment.
Onze procedure is transparant en staat beschreven in het functieprofiel. Om je alvast op weg te helpen, bekijk onderstaande aanpak:
  1. Een verkennend gesprek
  2. Een voorselectiegesprek
  3. Een online assessment
  4. Een eerste ronde met de benoemings(advies)commissie (BAC)
  5. Een aanvullend assessment
  6. Een tweede ronde met de BAC
Vragen voordat je gaat solliciteren? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.
Heb je gesolliciteerd? Dan kun je gebeld worden voor het inplannen van een kennismakingsgesprek met de adviseur van Beteor. Houd de data die hiervoor in het organisatie- en functieprofiel opgenomen zijn dus onder voorbehoud vrij in je agenda. Wil je graag een kennismakingsgesprek met de adviseur voordat je besluit te solliciteren? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Op basis van het functieprofiel, de kennismakingsgesprekken in de searchfase én de ingestuurde cv’s/brieven selecteert de adviseur die de procedure begeleidt een aantal kandidaten. Zit jij in deze selectie? Dan presenteert de adviseur je aan de opdrachtgever.

De opdrachtgever selecteert nu kandidaten voor de voorselectiegesprekken. Na de voorselectiegesprekken kun je worden geselecteerd voor een gesprek met de ingestelde benoemings(advies)commissie (BAC).

Als je geselecteerd bent voor een gesprek met de BAC, ontvang je een uitnodiging om een online assessment te maken; de LeiderschapSelector.

In deze eerste gespreksronde ga je in gesprek met de door de opdrachtgever ingestelde benoemings(advies)commissie. Je krijgt tijdens dit gesprek de gelegenheid jezelf te presenteren en ook kun je zelf vragen stellen.

Ga je door in de procedure? Een aanvullend assessment met onder andere simulatie-oefeningen en gesprekken kan onderdeel zijn van de procedure.
In deze laatste ronde geeft de BAC een advies over de benoembaarheid van de kandidaten. Afhankelijk van de procedure-inrichting kan dit ook na de eerste gespreksronde plaatsvinden.

Profiel aanmaken

Maak je profiel aan en solliciteer.