Een moderne organisatiestructuur door nieuwe bedrijfsambities

Vanuit de samenleving en de politiek worden er hoge eisen gesteld aan organisaties. Daarnaast spelen er innovaties en veranderingen in specifieke sectoren met betrekking tot kwaliteit. Bij serieuze aanpassing van de ambities van een organisatie past een herijking van de organisatiestructuur.

Dit om zeker te zijn dat de teamstructuren, afdelingen of projecten echt bijdragen aan de ambities. Een herijking geeft antwoord op vragen als: kunnen we verder met de huidige teamstructuren? Dragen ze bij aan de doelstellingen van onze organisatie? Zijn er betere alternatieven?
Beteor Martijn Visser

Een APK voor de organisatie?

Martijn Visser en Mark Haans gaan graag met je in gesprek over het effectief maken van teamstructuren, de aansturing daarvan en de manier waarop deze aansluiten op de ambities.

Effectieve veranderingen doorvoeren: hoe doe je dat?

Beteor heeft veel ervaring in het ontwerpen van effectieve organisaties. We weten hoe mensen het best presteren in teams en hoe teams maximaal kunnen bijdragen aan de doelen van de organisatie. Wij gebruiken een effectieve, eenvoudige en beproefde methode die op een heldere manier de effectiviteit van de teamstructuur samen met jou en jouw medewerkers onderzoekt.

Meer informatie of een verkennend gesprek?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.