Netwerk voor bestuurders in het onderwijs

Als bestuurder zit je in een bijzondere positie. Een positie die vaak getypeerd wordt als ‘eenzaam aan de top’ of ‘hoge bomen die veel wind vangen’. Een goede bestuurder is in staat om te reflecteren. Je deinst niet terug voor complexe situaties en je investeert in ontwikkeling door te sparren met medebestuurders.
Op zoek naar inspirerende ontmoetingen met collega-bestuurders? Het ‘Netwerk bestuurders’ is een netwerkbijeenkomst gefaciliteerd door Beteor. Drie keer paar komen we samen om met een vaste groep vakgenoten te sparren: er is alle ruimte om een goed gesprek aan te gaan en complexe vraagstukken te bespreken. Hier kun je op een aangename plek ‘thuiskomen’ en energie opdoen.
Beteor Henk van der Tas

Sluit je aan bij een interessant netwerk

Onder leiding van verschillende Beteor adviseurs waarborgen wij een integere en inspirerende netwerkdag. Henk van der Tas vertelt graag meer.

Waarom ‘Netwerk bestuurders’ van Beteor?

Beteor werkt vanuit de mens binnen de organisatie. Bedrijfspsychologie is al jaren verankerd in de basis van onze aanpak. Zo richten wij ons op maatwerk binnen een specifieke context. Verder bieden wij:

Aansluiten bij het netwerk bestuurders in het onderwijs?

Maak een afspraak voor meer informatie over deelname aan de netwerkbijeenkomsten.