Deel kennis met vakgenoten in het Netwerk voor directeuren bedrijfsvoering

Ben je directeur bedrijfsvoering in het onderwijs? Ervaar je – net als veel collega-directeuren bedrijfsvoering – dat er niet altijd een sparringpartner beschikbaar is? Ons ‘Netwerk directeuren bedrijfsvoering’ is er speciaal voor onderwijsprofessionals zoals jij!

Goede bedrijfsvoering is een cruciale succesfactor binnen onderwijsorganisaties. Leer impact maken op basis van de resultaten en zorg dat deze niet langer worden onderschat of miskent. Zet jouw persoonlijke kennis en ontwikkeling stevig in beweging door te leren van én met elkaar! Sluit jij je aan?

Wat mag je verwachten?

  • Verdieping van actuele thema’s op het werkgebied, landelijke ontwikkelingen en regelgeving.
 
  • Een platform voor het bespreken van individuele vraagstukken, zoals toekomstige ontwikkelingen in de onderwijssector, het creëren van een effectieve en inspirerende onderwijsorganisatie en het omgaan met uiteenlopende belangen.
 
  • Ruimte voor het bespreken van governance-vraagstukken en jouw specifieke uitdagingen.
Beteor Bart Visser

Op zoek naar een groep constructief kritische én helpende sparringpartners?

Wil jij met collega-directeuren bedrijfsvoering sparren over de ontwikkelingen in jouw vak? Ontdek de mogelijkheden van het netwerk van Beteor: neem contact op met onze netwerkbegeleider Bart Visser (bedrijfsvoering & onderwijs).

Waarom Beteor voor netwerken?

Beteor kent de onderwijssector als geen ander. We begeleiden onderwijsorganisaties in hun ontwikkeling, leveren al jaren met veel succes interimmanagers, zoeken actief naar de beste kandidaat voor onderwijsvacatures en delen kennis en ervaring samen met ons netwerk. Beteor:

Aansluiten bij het Netwerk directeuren bedrijfsvoering?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.