Inschrijfformulier basisopleiding interim-management 2024

Ben je leidinggevende in het onderwijs met ruime ervaring en heb je de keuze gemaakt om te starten als interim-manager? Of wil je ontdekken of interimmen wat voor jou is?

De Basis Opleiding Interim-Management bouwt voort op jouw leidinggevende ervaring in het onderwijs. Je wordt zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak voorbereid op interim-opdrachten en krijgt middels een uitdagend en gevarieerd programma een grondige introductie in het vak van interim-management.
Schrijf je in via het formulier hieronder.

Op zoek naar

Werving en selectie

Heb je een vacature voor een leidinggevende, staffunctionaris, bestuurder of toezichthouder? Schakel Beteor in en wij vinden de juiste kandidaat.

Online W&S procedure inrichten?

Het besturen van grote, publieke organisaties vraagt om een sterk, dynamisch en divers team. Met executive search van Beteor vindt u de juiste team-, bestuursleden of RvT.

Selectie-instrumenten

Met de selectie-instrumenten van Beteor professionaliseer je het selectieproces van jouw organisatie. Een goede onderlegger voor intakes.

Voor kandidaten

Interesse in een openstaande vacature? Wil je eerst weten hoe een procedure via Beteor in grote lijnen er voor jou uitziet? Check onze procedure.

Waarom kies je voor Beteor? Wij:

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.