Flyer expert-modules ‘Naar complexe interim-opdrachten’

Expert-modules 'Naar complexe interim-opdrachten in het onderwijs'

Na het succesvol afronden van een reeks interim-opdrachten ben je wel toe aan meer uitdaging. Daarom zijn de drie Expert-modules in de Beteor Interim Academie voor jou ontwikkeld. Niet altijd is de moeilijkheidsgraad van een opdracht vooraf te doorzien. Eenvoudige vragen hebben soms complexe en diepgewortelde oorzaken. Dan moet je snel kunnen schakelen. Ineens speel je in de hoofdklasse, zijn de verwachtingen groot en alle ogen op je gericht.
Vul het onderstaande formulier in en ontvang de flyer over de drie expert-modules die je de kennis, kunde en gereedschappen geven om in complexe opdrachten goed uit de voeten te kunnen.

Op zoek naar

Werving en selectie

Heb je een vacature voor een leidinggevende, staffunctionaris, bestuurder of toezichthouder? Schakel Beteor in en wij vinden de juiste kandidaat.

Online W&S procedure inrichten?

Het besturen van grote, publieke organisaties vraagt om een sterk, dynamisch en divers team. Met executive search van Beteor vindt u de juiste team-, bestuursleden of RvT.

Selectie-instrumenten

Met de selectie-instrumenten van Beteor professionaliseer je het selectieproces van jouw organisatie. Een goede onderlegger voor intakes.

Voor kandidaten

Interesse in een openstaande vacature? Wil je eerst weten hoe een procedure via Beteor in grote lijnen er voor jou uitziet? Check onze procedure.

Waarom kies je voor Beteor? Wij:

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?