Inschrijfformulier De Marathon voor teamleiders

Inschrijf-formulier De Marathon voor teamleiders

Wil jij als teamleider graag je professionele groei versnellen en je persoonlijk leiderschap versterken?

Schrijf je dan nu in voor ons leernetwerk De Marathon voor teamleiders. Het werk van de teamleider is niet met een eenvoudige pasklare vaardigheidstraining te leren. Wij kiezen daarom voor een leernetwerk: De Marathon. Gekenmerkt door een combinatie van actief leren, samen nieuwe wegen verkennen, kennis en vaardigheden uitproberen in de praktijk en zelfreflectie. Is De Marathon iets voor jou? Schrijf je dan in met behulp van het onderstaande formulier. Je kunt ook contact opnemen met Sjoerd Molenaar (06-53 50 39 64, sjoerd.molenaar@beteor.nl) of Martijn Visser (06-55 78 39 22, martijn.visser@beteor.nl).

Voorwaarden deelname De Marathon.

  1. Inschrijving geschiedt door middel van dit online inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend te versturen.
  2. De kosten per teamleider per jaar bedragen € 3.450,- excl. btw, accommodatie- en verblijfkosten.
  3. Bij inschrijving factureert Beteor 75% van het volledige bedrag. Na afloop van het programma ontvang je de afsluitende factuur (resterende 25% deelnamebedrag + afrekening consumpties).
  4. Bij onvoldoende inschrijvingen of overmacht (zoals bedoeld in Artikel 17 van onze Algemene Voorwaarden) behouden de organisatoren zich het recht voor het programma te annuleren. Het eventueel betaalde geld wordt dan volledig gerestitueerd.
  5. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn deel te nemen, meld dit dan per e-mail aan office@beteor.nl.
  6. Kosteloze annulering is mogelijk tot 3 maanden voor het programma. Daarna is 25% van het deelnamebedrag verschuldigd. Bij annulering na 6 weken voorafgaand aan het programma wordt het volledige bedrag verrekend. Het is dan wel mogelijk om in overleg met Beteor een plaatsvervanger te laten deelnemen.
  7. Op deze overeenkomst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
    Let op: heb je binnen een week na het versturen van jouw inschrijfformulier nog geen bevestiging van ons ontvangen? Mail dan naar office@beteor.nl of bel naar (0)40 24 64 900.

Start met het organiseren van teamonderhoud

Neem contact met ons op of bekijk onze diensten en branches. Voor elk vraagstuk staat er een expert voor je klaar. We helpen je graag verder.

In welke werkvelden zijn wij actief?