Leiderschapsprogramma: Etappe Engelberg in de Zwitserse Alpen

Leiderschaps-programma: Etappe Engelberg in de Zwiterse Alpen

Etappe Engelberg is een uniek vijfdaags leiderschapsprogramma in de prachtige Zwitserse Alpen voor onderwijsprofessionals.

De stevige bezinning op je leiderschap en loopbaan dragen bij aan jezelf én je omgeving. Vind antwoord op intrigerende vragen als:
Als bestuurder of schoolleider in het onderwijs ken je als geen ander het belang van in ontwikkeling zijn en blijven. Je investeert veel in anderen, maar investeer je ook voldoende in jezelf?

Wat vonden anderen?

Zeer inspirerende dagen, waarbij je in een zeer open sfeer met ‘vreemden’, mooie, indrukwekkende, lastige verhalen deelt en ‘gratis’ adviezen krijgt en geeft. De omgeving is zeer indrukwekkend, waar de dialoog vooral plaatsvindt tijdens de wandelsafari’s. Als je lef hebt, maak er gebruik van!” – Henrie van het Hof (deelgenomen in 2017), directielid.

Bekijk ook de lijst met aanbevelingen.

Waarom Etappe Engelberg?

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Wij lopen graag met je mee!

EtappeEngelberg
Video afspelen over EtappeEngelberg

Praktische informatie

  • Data: woensdag 13 september t/m zondag 17 september.
  • Terugkomdag 17 april  2024.
  • Begeleiding: Jaap Engbers en Sjoerd Molenaar.
  • Investering: De kosten per deelnemer bedragen € 4.490,- exclusief btw en consumpties, inclusief vervoer en verblijf.
  • In het programma Etappe Engelberg 2022 vind je uitgebreide informatie over het doel, de uitgangspunten en de achtergronden van de Etappe, evenals een programmaoverzicht en bijbehorende thema’s per dag.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Jaap Engbers of Sjoerd Molenaar