Aandacht voor de frontwerker

Aandacht voor de frontwerker in het onderwijs. Coaching als steuntje in de rug in een bijzondere tijd.

De afgelopen maanden hebben je docenten onder grote druk gewerkt. Onderwijs op afstand vraagt veel van hun creativiteit en energie. Soms ontstaat er bovendien extra druk vanuit de privésituatie door bezorgdheid over de effecten van het Coronavirus op hun naasten
Nu de situatie in Nederland langzaam weer een nieuw midden vindt is het misschien het moment dat docenten de tijd voelen om terug te kijken op de afgelopen tijd. En ongetwijfeld zal het werken in het ‘nieuwe normaal’ ook het een en ander van mensen vergen. Tijd om stil te staan bij de vraag hoe de batterijen weer op te laden of om voor een heroriëntatie op een nieuwe invulling van hun rol in ‘het nieuwe normaal’.
Beteor Diem Wolf

Wil jij de frontwerkers in jouw organisatie een steuntje in de rug bieden?

Beteor heeft een aantal zeer ervaren coaches die de docenten die daar behoefte aan hebben, graag helpen om in deze periode de balans op te maken. Zodat ze goed kunnen blijven omgaan met de verschillende eisen die aan hen worden gesteld.
We bieden een pakket aan waarin vier docenten (of anderen) elk drie gesprekken kunnen voeren met één van onze coaches. De gesprekken richten we online of ‘face to face’ in op ons kantoor in Eindhoven, in afstemming met betrokkenen. De kosten van dit pakket bedragen € 1.500,- exclusief BTW. Aanmelden kan bij Diem Wolff.

Waarom Beteor?

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Start met het organiseren van teamonderhoud

Neem contact met ons op of bekijk onze diensten en branches. Voor elk vraagstuk staat er een expert voor je klaar. We helpen je graag verder.

In welke werkvelden zijn wij actief?