Begeleiding en advies bij fusies: de mens centraal

Advies of begeleiding bij een fusie? Voor elk fusie- of overnamevraagstuk staat er een expert voor je klaar.

Fuseren is vaak dé juiste stap wanneer je niet als concurrenten, maar als samenwerkingspartners een oplossing wilt vinden voor de maatschappelijke opgave. Optimaliseer inhoud en kwaliteit door de mogelijkheden te verkennen voorbij de eigen (historisch gegroeide) grenzen.

Fusie of samenwerking: verbinding met mensen

Tijdens het complexe traject rondom het opzetten van een samenwerking of fusie, gaat de verbinding met mensen soms verloren. Beteor waarborgt een zorgvuldig proces waarbij er naast een paar wettelijke stappen juist ook aandacht is voor de impact op de mensen binnen de veranderende context. Wij brengen de randvoorwaarden in kaart en weten door middel van gerichte dialogen in de organisatie de knelpunten tijdig te signaleren. Ons ideaal: vlak voor de definitieve besluitvorming over de fusie staan alle medewerkers al te trappelen: “mogen we al beginnen?”.
Beteor Mark Haans

Begeleiding bij fusie: waarom Beteor?

Beteor is expert in het ‘zien’ van de mens in de organisatie. Fuseren is niet een unieke stap, maar vaak wel éénmalig voor de organisatie, RvT en CvB. De keuze om te fuseren vraagt bestuurlijke verantwoordelijkheid en moed. Beteor denkt met je mee!

Kennismaken?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.