Het lonkende perspectief: betekenisvol strategie en beleid ontwikkelen

Je haalt voldoening uit je werk door prestaties te leveren, successen te boeken en door bij te dragen aan de maatschappij. Voor veel mensen zijn dat essentiële drijfveren in het dagelijkse werk. Steeds vaker klinken deze vragen: Wat is de kerntaak van onze organisatie? Wat willen we bereiken? Waar staan en gaan we voor? Start nu met het creëren van commitment op de werkvloer.

Mensen lopen nu eenmaal harder bij een lonkend perspectief dat hen persoonlijk aanspreekt. Betekenisgeving heeft echter alleen zin als je zoveel mogelijk mensen in de organisatie betrekt bij het ontwikkelen van strategie en beleid. Uiteindelijk maken de medewerkers het verschil en is het niet alleen het ‘feestje’ van het management.
Beteor Mark Haans

Betrokkenheid leidt tot draagvlak

Hoe houd je je mensen betrokken? Neem contact op met Mark Haans, directeur Organisatieadvies, voor meer over de kracht van het lonkende perspectief.

Waarom Beteor voor strategie en beleid?

Beteor hanteert een intensieve aanpak die al bij veel organisaties heeft geleid tot succesvolle verandering. Het proces van visie-, strategie en beleidvorming is minstens zo belangrijk als het eindresultaat. Door jouw medewerkers hier nauw bij te betrekken én serieus te nemen, voelen zij zich mede-eigenaar van het resultaat. Dit resulteert in:

Commitment creëren op de werkvloer?

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.