Aanvraagformulier Beteor LeiderschapSelector

Vraag hier de LeiderschapSelector aan

De LeiderschapSelector bestaat uit tests voor cognitieve capaciteiten en een persoonlijkheidsvragenlijst. De rapportage is overzichtelijk en makkelijk leesbaar. De ideale test-suite voor ‘stand alone’ gebruik of als deel van jouw werving- en selectieprocedure. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het bespreken van de noodzakelijke details.

Op zoek naar

Werving en selectie

Heb je een vacature voor een leidinggevende, staffunctionaris, bestuurder of toezichthouder? Schakel Beteor in en wij vinden de juiste kandidaat.

Online W&S procedure inrichten?

Het besturen van grote, publieke organisaties vraagt om een sterk, dynamisch en divers team. Met executive search van Beteor vindt u de juiste team-, bestuursleden of RvT.

Selectie-instrumenten

Met de selectie-instrumenten van Beteor professionaliseer je het selectieproces van jouw organisatie. Een goede onderlegger voor intakes.

Voor kandidaten

Interesse in een openstaande vacature? Wil je eerst weten hoe een procedure via Beteor in grote lijnen er voor jou uitziet? Check onze procedure.

Waarom kies je voor Beteor? Wij:

Waar heeft u behoefte aan?

Beteor is een gerenommeerd adviesbureau voor het onderwijs, de industrie en de zorg. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving.

In welke werkvelden zijn wij actief?