Persoonlijke ontwikkeling

Onze adviseurs coachen en begeleiden individuen en groepen in bedrijven actief in de industrie sector op verschillende manieren bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Assessments

Met de inzet van assessments helpen we bij het vinden van geschikte mensen. We helpen bij het potentieel in mensen ontdekken en bij het beantwoorden van de vraag of medewerkers nog op de juiste plek zitten.

Loopbaanontwikkeling – individueel of in een groep

Een andere vorm van persoonlijke ontwikkeling vind je in onze horizonprogramma’s, ofwel loopbaanbegeleiding. Wanneer je je loopbaan wilt verkennen, omdat je je werk beter wil of moet doen. Of wanneer je meer plezier wil beleven in je werk. Misschien wil je jouw doelen beter leren bereiken, beter om leren gaan met anderen, of beter opgewassen zijn tegen de stress die werk soms met zich meebrengt.

Outplacement – individueel of in een groep

Onze coaches kunnen ook ondersteuning bieden bij outplacement. In een outplacementtraject ondersteunen we bij het verkennen van en communiceren met de arbeidsmarkt van vandaag.

Individuele coaching

Je kunt in je persoonlijke ontwikkeling behoefte hebben aan coaching bij een functioneringsprobleem, vermoeidheid of veranderingen in je vakgebied. Of misschien heb je simpelweg behoefte aan een duwtje in de rug?

Meer weten

Wil je weten hoe we kunnen helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeldoelen- en vragen?

Neem contact op

Interesse? Bel Diem Wolff
phone+31 (0) 40 24 64 900

Vanuit onze expertise op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.