Miriam Valk – Koenders

Adviseur

Mijn naam is Miriam Valk-Koenders. Mijn wortels liggen in de Achterhoek, mijn studententijd heb ik doorgebracht in Groningen en inmiddels woon ik al ruim 20 jaar met veel plezier in Amersfoort. In mijn loopbaan ben ik via een exportbedrijf terecht gekomen in de werving & selectie, om vervolgens via de functie manager P&O bij een MBO instelling weer terug te keren in de functie van adviseur.

Mijn werk-motto: Zorgen voor helderheid, en dingen voor elkaar krijgen.

Typerend voor mij als persoon: tact, inlevingsvermogen, op heldere wijze standpunten kunnen uitleggen en onderbouwen en een grote liefde voor boeken en reizen.

Ik beschik over ruime ervaring met werving & selectietrajecten voor leidinggevenden in onderwijs en non-profit organisaties, het functioneel en hiërarchisch aansturen van een team in startende organisaties, en het oppikken van (interne en externe) signalen en dilemma’s. Vanuit mijn praktische oplossingsgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel zorg ik voor efficiënte processen en bewaking van de voortgang. In procedures maak ik mij sterk voor heldere besluitvorming en heb ik aandacht voor groepsgedrag en uiteraard de betrokken personen. Mijn inzet is om met een gedegen voorbereiding en in overleg, heldere en realistische doelen af te spreken. Ik ben in staat om invloed uit te oefenen zonder per se op de voorgrond te staan en ik hou wel van enige hectiek.

Neem contact met mij op

miriam.koenders@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900 Amersfoort (Utrecht) LinkedIn