Henk van der Tas

Alles wat aandacht krijgt groeit. Mijn leven als mens, ondernemer en adviseur is gericht op het realiseren van groei, plezier en bevlogenheid. Ik ben Henk van der Tas, getrouwd, heb een dochter en vier kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn zeilen, lezen, wandelen en toerfietsen. Mijn bourgondische levensstijl maakt dat ik me thuis voel in Castricum, Frankrijk en Italië. Als organisatiepsycholoog ben ik inmiddels meer dan 30 jaar actief als adviseur en meer dan 25 jaar als ondernemer.

Of ik nu in het bedrijfsleven, het onderwijs of in de zorg werk, het potentieel en de intrinsieke drive van mensen vormen mijn startpunt. Anderen zeggen vaak van mij dat ik positief en optimistisch ben. Ik heb in ieder geval een sterk geloof in wat mensen kunnen. Vragen die ik graag stel: Wat kun je goed, wat doe je graag, waar wil je naar toe? Als mens, als team, als leider en als organisatie.

“Het potentieel van mensen is waar bij mij alles mee begint!”

In al mijn handelen wil ik laten zien dat het me erom gaat om jou en je organisatie te laten groeien en succesvol te laten zijn. ‘De menselijke maat’ en ‘plezier hebben in en grip hebben op je werk’ zijn belangrijke bouwstenen voor mijn adviezen en interventies. Ik baseer me op voortschrijdende inzichten uit de wetenschap: Ik weet wat mensen beweegt (gezien, gehoord en gewaardeerd willen worden) en breng mensen in beweging!
Ik beschouw het als mijn kernopdracht om samen met mijn klanten tot duurzame oplossingen voor hun vraagstukken te komen. Ik verdiep me in de context van jouw organisatie. Ik denk in mogelijkheden en denk en vraag door: Is er een achterliggende vraag? Zijn er kansen die je nog niet benut? Ik breng zo samen met jou aan het licht of en hoe jouw organisatie verder kan opbloeien. Gaandeweg ervaar je dat jij uiteindelijk zelf het blijvende verschil maakt. Zo brengen ik het Beteor motto ‘Verder dan verbetering’ in de praktijk.
Mijn waarden
  • Integriteit
  • Professionaliteit
  • Onafhankelijk en tegelijk betrokken zijn
  • Creativiteit
  • Resultaatgerichtheid
  • Medemenselijkheid
  • Vertrouwen

Expertises

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Meer weten over persoonlijke ontwikkeling?

Onze adviseurs coachen en begeleiden jou op verschillende manieren bij je persoonlijke ontwikkeling. De mogelijkheden zijn groot.

Gerelateerde artikelen aan Henk