Niels Roelofs

Jou iets laten ontwerpen waar je trots op kan zijn. Ik breng het liefste een team van A naar B, met aandacht voor de reis en de eindbestemming. Onderweg ruimte voor talent, innovatie en (persoonlijke) groei. Ongeacht wie er voor mij staat; kinderen, studenten of professionals!

In mijn nog korte carrière ben ik toch al op veel inspirerende plekken geweest vanuit uitvoerende, leidinggevende en adviserende rollen. Hierdoor leg ik gemakkelijk de link tussen conceptueel en concreet met een groot aantal good/bad practices. Gericht op waarom het wél kan en samen op zoek naar een innovatieve oplossing die er altijd ligt.

“Ik heb aandacht voor de reis en de eindbestemming”

Hoe ga ik te werk?

Ik zet verschillende ontwerpmethodieken in en faciliteer zo een energiek proces gericht op een compleet eindproduct. Met behulp van interactieve werkvormen is er daarnaast ruimte voor de ontwikkeling van het individu, de groep en de omgeving.

  • Sleutelen aan alles wat met onderwijs te maken heeft.
  • Ontwerpen van een proces of product.
  • Creatief en outside-the-box met groepen aan de slag.

Expertises

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Aan de slag als interim-manager?

Maak gebruik van het grootste interim-netwerk dat er is en meld je nu aan bij Beteor en ga snel aan de slag!

Op zoek naar werving & selectie?

Het invullen van vacatures vraagt om voldoende tijd, de juiste expertise en een uitgebreid netwerk met interessante kandidaten. Beteor helpt je graag verder!

Gerelateerde artikelen aan Niels