Niels Roelofs

In de context van een veranderingsproces beweegt een organisatie, een team of individu zich van een huidige situatie naar een gewenste situatie. Met aandacht voor de weg ernaartoe, vind ik het belangrijk om jouw talent, of de kracht van dat team of organisatie alle ruimte te geven. Mijn expertise ligt in het begeleiden van die (persoonlijke) groei van zowel individu als groep en als organisatie. Dit onderdeel verdient dan ook alle aandacht. 

Tijdens mijn loopbaan ben ik al op verschillende inspirerende plekken geweest, zowel in uitvoerende, leidinggevende en adviserende rollen. Hierdoor leg ik snel de verbinding tussen concepten/modellen en concrete praktijkvraagstukken. De kunst is om gezamenlijk tot een innovatieve oplossing te komen – die er in mijn ogen altijd is – om vervolgens concrete stappen te formuleren, zodat die innovatieve oplossing ook daadwerkelijk behaald gaat worden. Commitment van alle partijen is hierbij cruciaal. Op mijn commitment kun je in ieder geval rekenen.

“Ik leg snel de verbinding tussen concepten/modellen en concrete praktijkvraagstukken”

Hoe ga ik te werk?

Tijdens het werken met verschillende groepen in diverse organisaties, heb ik ervaring opgedaan in ontwerpmethodieken en organisatiemodellen. Gebaseerd op die ervaring, faciliteer ik een energiek proces dat is gericht op een compleet eindproduct waar de klant of opdrachtgever achter kan staan. Aan de hand van creatieve en interactieve werkvormen is er daarnaast ook ruimte voor de ontwikkeling van een individu, het team, de organisatie en de omgeving.

  • Innoveren en complexe vraagstukken oplossen binnen onderwijsorganisaties (po, vo, mbo, hbo).
  • Aan de hand van creatieve werkvormen komen tot een proces of product dat uiteindelijk ook concreet kan worden gebruikt in de praktijk.
  • Creatief en outside-the-box durven denken in het werken met groepen en individuen.
  • Het coachen van persoonlijke en organisatorische vraagstukken.

Expertises

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Aan de slag als interim-manager?

Maak gebruik van het grootste interim-netwerk dat er is en meld je nu aan bij Beteor en ga snel aan de slag!

Op zoek naar werving & selectie?

Het invullen van vacatures vraagt om voldoende tijd, de juiste expertise en een uitgebreid netwerk met interessante kandidaten. Beteor helpt je graag verder!

Gerelateerde artikelen aan Niels