Tine van Wijk

Ik heb veel waardevolle casuïstiek opgebouwd in een mooie loopbaan als leidinggevende in de zorg, psychiatrie, kinderbescherming en het onderwijs. Laat mij daarom observeren en reflecteren om van te leren.

Ik heb mij toegelegd op bestuurlijke- en leiderschapsdilemma’s, samenwerking, fusie en governance, omdat deze vraagstukken voor veel mensen impact hebben. Mijn ontwikkeling als beeldhouwer verrijkt daarnaast mijn werk en mijn werkwijze. De essentie van mijn werk is dan ook “het beeld te houwen”, zowel van de mens, als ook vanuit de organisatie. Vanuit hier kunnen we samen verder bouwen.

Beteor Tine van Wijk
“Onze samenleving heeft baat bij schoonheid en positiviteit.”

Hoe ga ik te werk?

Door nieuwsgierig te zijn, goed te bevragen, de spiegel van reflectie helder te houden en samen mogelijkheden en oplossingen te verkennen voor steeds weer die specifieke situatie. De cross-overs vanuit mijn ervaring in de verschillende sectoren kan ik hierin inzetten. Daarnaast beleef ik plezier aan het leren.

Expertises

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Netwerken

Om scherp te blijven en je verder te ontwikkelen, helpt het om op gezette tijden intrigerende vragen met collega’s van andere scholen te bespreken. Beteor heeft daarom verschillende netwerken voor het onderwijs.

Gerelateerde artikelen aan Tine