Beteor en Team Heiner, samen sterker!

Gisteren hebben wij in Lelystad onze Beteor boot gedoopt en hebben we haar een behouden vaart gewenst! Een feestelijk moment en een mooie aftrap van de samenwerking tussen Beteor en Team Heiner.

Na de doop mochten alle collega’s van Beteor meteen het prachtige IJsselmeer op. Om lekker uit te waaien en met een fris hoofd de laatste weken richting de vakantie in te gaan.

 

 

Henk van der Tas, directeur en mede-eigenaar van Beteor vertelt:

“In 2017 hebben Roy Heiner en ik elkaar ontmoet. Al snel bleek dat we werken vanuit de zelfde waarden en dat onze dienstverlening mooi op elkaar aansluit. In 2018 hebben we samen een prachtig leiderschapsprogramma gelanceerd onder de naam Nu Overstag. We zijn ervan overtuigd dat het overstag gaan door organisaties en het op weg gaan naar een positie in een circulaire economie leidt tot concurrentievoordeel en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit leiderschapsprogramma is een eerste proeve van onze samenwerking.”

 

 

Team Heiner afficheert zich o.a. als Action learning center. Beteor organiseert actie leerprogramma’s. Met onze ‘Scandinavische methode’ bieden we een platform om vraag-gestuurd, complexe vraagstukken hanteerbaar te krijgen. We verbinden business/organisatie vraagstukken met waarden en zingeving om zo intrinsieke motivatie om echt overstag te gaan aan te boren. Doen we dat allemaal zelf? Nee. We maken gebruik van een breed netwerk van topspecialisten om zo een breed palet aan businessvraagstukken aan te kunnen. We maken het verschil door te zorgen voor een krachtige actie leeromgeving waarin:

  • ons programmamanagement zorgt voor een vraag-gestuurd leren met topspecialisten die kennis en ervaring bieden;
  • een krachtige verbinding tussen een plan, een innovatie en de implementatie daarvan gerealiseerd wordt;
  • een groep mensen die een opdracht hebben gekregen, een high performance team worden.
  • business/organisatie vraagstukken verbonden worden met waarden en zingeving.

 

 

Roy Heiner, eigenaar van Team Heiner vertelt:

“De zeilboot is een prachtige metafoor voor een organisatie en goed hulpmiddel om te komen tot high performance teams. Het zijn van een goed team is voor ons geen doel op zich. Wij willen teams ondersteunen die maatschappelijk verschil helpen maken. We staan voor een aantal vraagstukken die we samen kunnen oplossen als we overstag gaan. Wij kijken er naar uit om samen met Beteor veel ‘overstagjes’ te maken.”

 

Deel dit bericht op