Interim-management

Is er op korte termijn geen (interne) oplossing voor een vacante managementpositie in jouw onderwijsorganisatie? Een interim-manager biedt de tijdelijke oplossing! Beteor is een ervaren bureau voor interim-management in het onderwijs. 

Wij werken in het primair onderwijs (PO), het voortgezet onderwijs (VO), het speciaal onderwijs (SO), het middelbaar beroepsonderwijs (MBO-ROC) en het hoger beroepsonderwijs (HBO). Onze interim-managers hebben onder andere ervaring in functies als teamleider, directeur, rector en bestuurder.

Wij spreken en selecteren bij Beteor voortdurend interimmers. Alleen de interim-managers die aan onze criteria voldoen krijgen daarbij het vertrouwen om onder de vlag en verantwoordelijkheid van Beteor interim-opdrachten uit te voeren.

Beteor is lid van de Raad voor Interim Management. Als RIM bureau voldoen wij aan de overeen gekomen kwaliteitscriteria van onze netwerkorganisatie. Onze processen zijn er op ingericht en als opdrachtnemer garanderen wij een optimale en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Lees hier meer over de vier kernwaarden waaraan Beteor interim managers voldoen.

 

Stuur ons vrijblijvend jouw interim-aanvraag

Criteria voor interim-management in het onderwijs bij Beteor

  1. Ruime ervaring op het gebied van de interim-opdracht.
    Ten eerste moet een interim-manager na een snelle analyse direct kunnen starten met de uitvoering van de opdracht. Een interimmer moet daarom zo mogelijk over gekwalificeerd zijn.
  2. Beschikken over relevante kerncompetenties.
    Ten tweede moet een interimmer beschikken over minimaal een aantal relevante kerncompetenties. Deze competenties zijn bijvoorbeeld: flexibiliteit, sturen, doelen stellen, overzien van bedrijfsprocessen, plannen en organiseren, probleemanalyse, oordeelsvorming en besluitvaardigheid.
  3. Een passende leiderschapsstijl.
    Ten derde moet een interimmer een evenwichtige, betrokken en persoonlijke leiderschapsstijl hebben.

Voldoe jij aan deze criteria? Dan komen wij graag in contact met jou! Schrijf je in als interim-manager en verbind je aan Beteor.

Ik ben interim-manager

Ik wil interim-manager worden

Interesse? Bel Jaap Engbers
phone+31 (0) 40 24 64 900
Of laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug:
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.