Voor opdrachtgevers

Heb je een interim-directeur, -schoolleider- of bestuurder nodig? Of ben je benieuwd of een interim-manager de juiste tijdelijke oplossing voor jouw onderwijsorganisatie kan bieden?

Beteor is een ervaren bureau voor interim-management in het onderwijs. Wij zijn actief in het primair onderwijs (PO), het voortgezet onderwijs (VO), het speciaal onderwijs (SO), het middelbaar beroepsonderwijs (MBO-ROC) en het hoger beroepsonderwijs (HBO). Onze kennis en praktijkervaring zetten we graag in, in de zoektocht naar de tijdelijke leidinggevende met de juiste kennis, ervaring én persoonlijkheid om jouw organisatie te helpen haar doelen te behalen.

Beteor is lid van de Raad voor Interim Management. Als RIM bureau voldoen wij aan de overeen gekomen kwaliteitscriteria van onze netwerkorganisatie. Onze processen zijn er op ingericht en als opdrachtnemer garanderen wij een optimale en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Lees hier meer over de vier kernwaarden waaraan Beteor interim managers voldoen.

 

Stuur ons vrijblijvend jouw interim-aanvraag

Ik wil een interim-manager inzetten in mijn organisatie, wat kan ik verwachten?

Als opdrachtgever wil je graag die vacante managementpositie in jouw onderwijsorganisatie zo snel mogelijk en zo goed mogelijk vervullen. Dat betekent dat je graag op korte termijn een aantal bij de opdracht passende interimmers wilt spreken. Wij begrijpen dat en gaan meteen na het bespreken van de opdracht op zoek naar de juiste tijdelijke leidinggevende voor jouw organisatie.

Al binnen een paar dagen kunnen we geschikte kandidaten voordragen. De kandidaten zijn altijd in een persoonlijk gesprek geselecteerd en/of hebben eerder succesvol interim-opdrachten voor Beteor uitgevoerd. Onze adviseurs komen de kandidaat / kandidaten vervolgens graag vrijblijvend bij jou aan tafel voorstellen.

Bij elke interim-opdracht een schaduwmanager

Wij zorgen bij elke interim-opdracht voor een schaduwmanager. De schaduwmanager is een senior adviseur of associé van Beteor. Hij of zij heeft ruime bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring. De schaduwmanager is de sparringpartner voor de interim-manager tijdens het uitvoeren van de opdracht en ook contactpersoon namens Beteor richting de opdrachtgever.

Gegarandeerd een hoog kwaliteitsniveau

Onze zorgvuldige en persoonlijke selectie van interimmers op ervaring, competenties én leiderschapsstijl maakt in combinatie met de inzet van stevige schaduwmanagers dat we een hoog kwaliteitsniveau kunnen bieden voor de tijdelijke oplossing in jouw onderwijsorganisatie.

Functies die onze interim-managers op korte termijn kunnen vervullen

De interimmers van Beteor hebben ervaring in functies als teamleider, directeur, rector, dean en bestuurder. Interim-opdrachten die zij bijvoorbeeld in deze functies kunnen vervullen zijn:

 • Interim-teamleider of afdelingsleider in VO, MBO
 • Interim-Intern Begeleider in PO
 • Interim-adjunct-directeur in PO, VO, MBO, HBO
 • Interim-directeur PO, VO, MBO en HBO
 • Interim-rector en conrector in VO
 • Interim-dean in HBO
 • Interim-directeur bedrijfsvoering
 • Interim-directeur / hoofd HRM / P&O
 • Interim-bestuurder in PO, VO, MBO en HBO (interim-voorzitter en interim-lid College van Bestuur)

Interim-manager van Beteor inzetten in jouw organisatie?

Stuur ons vrijblijvend jouw interim-aanvraag

Interesse? Bel Jaap Engbers
phone+31 (0) 40 24 64 900
Of laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug:
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.

Waarom Beteor?

 • Voor ervaring met complexe situaties in verschillende onderwijsorganisaties.
 • Voor een interim-manager met een passende leiderschapsstijl: evenwichtig, betrokken, persoonlijk.
 • Voor een deskundige blik van buitenaf.
 • Voor een interim-manager die zich snel en adequaat aanpast.