Persoonlijke ontwikkeling

Onze adviseurs coachen en begeleiden individuen en groepen in het onderwijs op verschillende manieren bij hun persoonlijke ontwikkeling. De mogelijkheden zijn groot.

Assessments

Assessments helpen bij het vinden van geschikte mensen, Bij het ontdekken van potentieel in mensen en bij het beantwoorden van de vraag of medewerkers nog op de juiste plek zitten.

Loopbaanverkenning voor het onderwijs

Een andere vorm van persoonlijke ontwikkeling vind je in onze horizonprogramma’s, ofwel loopbaanprogramma’s voor het onderwijs. Wanneer je je loopbaan wilt verkennen, omdat je je werk beter wil of moet doen. Of wanneer je meer plezier wil beleven in je werk. Misschien wil je jouw doelen beter leren bereiken, beter om leren gaan met anderen, of beter opgewassen zijn tegen de stress die werk soms met zich meebrengt.

Outplacement voor het onderwijs

Onze coaches kunnen ook ondersteuning bieden bij outplacement voor het onderwijs. In een outplacementtraject ondersteunen we bij het verkennen van en communiceren met de arbeidsmarkt van vandaag. Of iemand nou binnen het werkveld van het onderwijs graag werk wilt vinden, of niet.

Coaching – individueel of in een groep

Je kunt in je persoonlijke ontwikkeling behoefte hebben aan coaching bij een functioneringsprobleem, vermoeidheid of veranderingen in je vakgebied. Of misschien heb je simpelweg behoefte aan een duwtje in de rug?

Leiderschapsprogramma’s

In onze leiderschapsprogramma’s helpen we je bij je leiderschapsontwikkeling. De focus in de leiderschapsprogramma’s ligt onder andere op het ontwikkelen van je zelfkennis en jezelf effectief inzetten in je omgeving.

Netwerken

In een netwerk bespreek je op gezette tijden intrigerende vragen met collega’s van andere scholen. Aan de basis van een netwerk liggen jouw eigen vragen en interesses.

Training

Een training op maat kan voor zowel individuen als groepen ingericht worden. Leg je vraag voor aan onze adviseurs.

Ontwikkelen in een nieuwe baan

Om kandidaten te helpen snel in een leidinggevende functie ‘op stoom’ te komen hebben we het coachingstraject ‘De eerste 90 dagen van de leidinggevende‘ ontwikkeld. Een kort en praktisch begeleidingstraject dat erop is gericht om recent benoemde kandidaten snel hun draai in hun nieuwe rol te laten vinden en de kans op succes te vergroten.

Wil je weten hoe we kunnen helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeldoelen- en vragen?

Neem contact op
Vragen? Bel Diem Wolff!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanverkenning, organisatieontwikkeling én onderzoek, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • Altijd een praktijkgerichte maatwerkaanpak.
  • Coaching in onder meer assessments, loopbaanprogramma's, outplacementtrajecten, leiderschapsprogramma's, netwerken, training en Development Centers.
  • Coaching voor zowel individuen als groepen.