Persoonlijke ontwikkeling

Onze adviseurs coachen en begeleiden jou op verschillende manieren bij je persoonlijke ontwikkeling. De mogelijkheden zijn groot.

Beteor en stress

Binnen Beteor is Diem Wolff de specialist op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out. Hij is als stresscoach opgeleid bij CSR Centrum. Hij combineert de CSR methode met cliëntgerichte counseling en oplossingsgerichte coaching.

Loopbaanontwikkeling voor mensen in het onderwijs

Wanneer je je loopbaan wilt verkennen, omdat je je werk beter wil of moet doen. Of wanneer je meer plezier wil beleven in je werk. Misschien wil je jouw doelen beter leren bereiken, beter om leren gaan met anderen, of beter opgewassen zijn tegen de stress die werk soms met zich meebrengt.

Coaching – individueel of in een groep

Je kunt in je persoonlijke ontwikkeling behoefte hebben aan coaching bij een functioneringsprobleem, vermoeidheid of veranderingen in je vakgebied. Of misschien heb je simpelweg behoefte aan een duwtje in de rug?

Outplacement voor het onderwijs

In een outplacementtraject ondersteunen we bij het verkennen van en communiceren met de arbeidsmarkt van vandaag. Of iemand nou binnen het werkveld van het onderwijs graag werk wilt vinden, of niet.

Assessments

Assessments helpen bij het vinden van geschikte mensen, Bij het ontdekken van potentieel in mensen en bij het beantwoorden van de vraag of medewerkers nog op de juiste plek zitten.

Leiderschapsprogramma’s

In onze leiderschapsprogramma’s helpen we je bij je leiderschapsontwikkeling. De focus in de leiderschapsprogramma’s ligt onder andere op het ontwikkelen van je zelfkennis en jezelf effectief inzetten in je omgeving.

Netwerken

In een netwerk bespreek je op gezette tijden intrigerende vragen met collega’s van andere scholen. Aan de basis van een netwerk liggen jouw eigen vragen en interesses.

Wil je weten welke vorm van persoonlijke ontwikkeling bij je past?

Neem contact op

Interesse? Bel Diem Wolff
phone+31 (0) 40 24 64 900
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.

Waarom Beteor?

  • Altijd een praktijkgerichte maatwerkaanpak.
  • Coaching bij onder meer stress en burn-out, in assessments, loopbaanontwikkelingstrajecten, outplacementtrajecten, leiderschapsprogramma's en netwerken.
  • Mogelijk voor zowel individuen als groepen.