Een functioneringsprobleem, vermoeidheid, veranderingen in je vakgebied, behoefte aan een duwtje in de rug: er kan van alles zijn waar een persoonlijke coach uitkomst bij kan bieden.

De coaching van coach Diem Wolff van BeteoR: “Het is niet: ‘Ik heb een probleem en jij lost het op’. We gaan samen aan de slag en bouwen vanuit je eigen hulpbronnen naar oplossingen zodat je snel verder kunt”.

Coaching = samenwerking

In alles wat we bij BeteoR doen, beginnen we vanuit het potentieel dat al aanwezig is. Ook bij coaching. Zo is coach Diem Wolff erg geïnteresseerd in wanneer het probleem er niet is: “Wanneer gaat het goed, waar heb je plezier in en hoe gaan we daar meer gebruik van maken? Heel oplossingsgericht.

Coachingstrajecten met BeteoR

In een coachingstraject word je uitgenodigd om je eigen ervaringen, opvattingen, gewoontes en aanpak kritisch tegen het licht te houden. Al doende word je je ervan bewust hoe het effectiever kan en krijg je zicht op meer alternatieven en keuzemogelijkheden.

“We werken vanuit het potentieel dat al aanwezig is.”

Onze aanpak is praktisch, gericht op de toekomst en optimistisch. We hanteren daarbij het uitgangspunt dat duurzame verandering mogelijk is door jouw innerlijke motivatie, jouw eigen hulpbronnen en jouw successen uit het verleden als hefboom voor verandering in te zetten.

Het blijvende verschil

De individuele coaching van BeteoR helpt je als op een prettige en zeer effectieve manier je gedachten te structureren en scherp te krijgen. Met een professionele en persoonlijke aanpak in een ontspannen sfeer helpen onze coaches je meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijke kwaliteiten, interesses en valkuilen. Deze vorm van coaching heeft als resultaat dat je je snel kunt ontwikkelen in je huidige werk, in je loopbaan of in een nieuwe baan. Daarnaast draagt het sterk bij aan de ontwikkeling van je leiderschap en effectiviteit.

Wat onze coaches voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met onze adviseurs, ga met hen in gesprek en kom erachter!

Vragen? Bel Diem Wolff!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanbegeleiding, organisatieontwikkeling én onderzoek, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • Een professionele en persoonlijke aanpak.
  • Samen werken we aan oplossingen.
  • We werken vanuit het potentieel dat al aanwezig is.