Werving & selectie

Komt er in jouw school een functie voor toezichthouder, bestuurder, rector, conrector, directeur, schoolleider, teamleider of staffunctionaris vrij? BeteoR is gespecialiseerd in werving en selectie en executive search voor het onderwijs.

Onze adviseurs zoeken, werven en selecteren de juiste kandidaat voor jouw onderwijsorganisatie in primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO), middelbaar beroepsonderwijs (MBO) of hoger beroepsonderwijs (HBO). Bekijk hier ons portfolio van ingevulde vacatures.

Veel van onze adviseurs hebben in ruime mate hun sporen als directeur en/of bestuurder in het onderwijs verdiend. Zij kunnen daardoor een een scherpe inschatting maken van de werkcontext, de opdracht en de geschiktheid van een kandidaat.

“Begeleiding van de W&S procedure door BeteoR heeft ons een groep sterke kandidaten opgeleverd waar een keuze uit gemaakt kon worden. Door de contacten van BeteoR in de sector en ‘de kaartenbak’ wordt er een kwalitatief goede selectie kandidaten gepresenteerd. De procedure door BeteoR laten begeleiden heeft me ook rust gegeven, het betekent dat het mij veel minder energie heeft gekost dan dat de hele procedure in eigen huis georganiseerd zou zijn. Daarnaast levert het ook een gevoel van zekerheid op bij de kandidaten die afvallen, zij krijgen op een goede, eerlijke en zorgvuldige manier feedback.”
– Eugène Kramer (voorzitter College van Bestuur, RSG Enkhuizen)

Vragen? Bel Bart Visser
phone+31 (0) 40 24 64 900

Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.