Werving & selectie

Komt er in jouw school een functie voor toezichthouder, bestuurder, rector, conrector, directeur, schoolleider, teamleider of staffunctionaris vrij? Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie en executive search voor het onderwijs.

Onze adviseurs zoeken, werven en selecteren de juiste kandidaat voor jouw onderwijsorganisatie in primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO), middelbaar beroepsonderwijs (MBO) of hoger beroepsonderwijs (HBO).

Wij werken met een unieke combinatie van ervaren adviseurs en arbeids- en organisatiepsychologen. Veel van onze adviseurs werving & selectie hebben in ruime mate hun sporen als directeur en/of bestuurder in het onderwijs verdiend. Zij kunnen daardoor een een scherpe inschatting maken van de werkcontext, de opdracht en de geschiktheid van een kandidaat.

Ons netwerk in onderwijs, industrie en zorg

Ruim vijftig schoolbesturen zijn via hun bestuurders en schoolleiders verbonden aan onze langlopende leernetwerken. Honderden schoolleiders en bestuurders hebben onze leiderschapsprogramma’s gevolgd. De combinatie daarbij met de landelijke en regionaal sterke netwerken van onze adviseurs en hun werkzaamheden voor de industrie en de zorg vormen ons sterke netwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse? Bel Bart Visser
phone+31 (0) 40 24 64 900
Of laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug:
Werving & selectie, executive search, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-outcoaching, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs.