Werving & selectie

Komt er in jouw onderwijsorganisatie een vacature voor bestuurder, toezichthouder, rector, conrector, schoolleider of staffunctionaris vrij? BeteoR is gespecialiseerd in werving en selectie voor het onderwijs.

Onze adviseurs zoeken, werven en selecteren de juiste kandidaat voor jouw onderwijsinstelling in primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO), middelbaar beroepsonderwijs (MBO) of hoger beroepsonderwijs (HBO). Zij hebben aandacht voor zowel de wensen van opdrachtgever als kandidaat. Want de match tussen mens en organisatie is cruciaal voor beide partijen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door de focus op het vinden van die juiste match.

“Het hele proces vindt plaats in nauwe samenwerking.”

Complexe vraagstukken in het onderwijs

Onze adviseurs begrijpen wat jouw onderwijsorganisatie nodig heeft. De meesten van hen hebben hun sporen verdiend als schoolleider, bestuurder en/of rector. Naast hun werk in werving en selectie zijn zij actief betrokken bij advisering rondom complexe vraagstukken in het onderwijs.

Wij kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen bij de inrichting, de ontwikkeling of bijstelling van een toezichtkader, onderzoek en advies over de topstructuur of het ontwikkelen van een besturingsfilosofie. Want de aandacht voor goed bestuur en governance in het onderwijs is nu groter dan ooit.

Wat maakt ons bijzonder?

  1. Vacatures voor de hoogste functies in het onderwijs, zoals bestuurder, toezichthouder, rector, schoolleider of staffunctionaris.
  2. Een groot netwerk in onderwijs, overheid, bedrijfsleven en zorg dat we in ruim 25 jaar opgebouwd hebben en dat we inzetten bij de search voor de juiste kandidaten voor onderwijsvacatures.
  3. De ruime en relevante ervaring van onze adviseurs. Zij zijn in staat zich snel een goed beeld te vormen van de context waarbinnen de te werven functionaris aan de slag zal gaan.
  4. De inzet van social media bij de search naar de juiste kandidaten voor onderwijsvacatures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan LinkedIn, Twitter en onze wekelijkse Nieuws- en vacatureflits.
  5. De mogelijkheid vroeg in de wervingsprocedure voor de onderwijsvacature inzichten te verkrijgen door het inzetten van de LeiderschapSelector voor gerichte e-assessments.
  6. De mogelijkheid voor opdrachtgevers om als co-assessor aanwezig te zijn bij een assessment.
  7. Goede coaching en nazorg nadat een vacature onder onze begeleiding is ingevuld.
Vraag direct een offerte op maat aan
Vragen? Bel Jaap Engbers!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • Voor professionalisering van het werving en selectieproces in jouw onderwijsorganisatie.
  • Voor de werving en selectie van de juiste bestuurder, schoolleider en toezichthouder voor jouw onderwijsinstelling.
  • Een unieke combinatie van adviseurs en ervaren arbeids- en organisatiepsychologen.