Ernie Baelde

Adviseur

Vanuit enthousiasme en betrokkenheid zet ik mijn kennis en ervaring graag in om samen met organisaties een volgende stap te zetten.

Naast mijn ervaring in het onderwijs heb ik ook zeer ruime ervaring als HR manager in de (Hightech) industrie en het bedrijfsleven. Mensen en organisaties verder helpen in hun ontwikkeling is waar mijn passie ligt. Hierbij weet ik heel snel verbinding te maken en vertrouwen op te bouwen. Ik ga voor een duurzame oplossing en relatie met mijn klanten en werk in het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg.

“Samen werken aan een duurzame oplossing.”

Mijn expertise ligt op het gebied van verandermanagement, organisatieontwikkeling, search, werving en selectie, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Met de opdrachtgever zoek ik naar wat hen écht duurzaam verder helpt. Hierbij werk ik als vanzelf vanuit een open mind, open hart en open wil. Het zoeken naar hoe resultaten kunnen worden bereikt vanuit de passie, drive, kennis en ervaring die de mensen in de organisatie bezitten is waar mijn drijfveer ligt. Daar gebruik ik graag mijn creativiteit en oplossingsgerichtheid voor. Ik ben tevens gecertificeerd Insights Practitioner.

Neem contact met mij op

ernie.baelde@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900 Boxmeer (Noord-Brabant) LinkedIn