Nu Overstag

Nu Overstag: versnellen van de transformatie naar een duurzame en circulaire industrie.

Uit alle rapporten over duurzame oplossingen voor de industrie blijkt dat een versnelling noodzakelijk is. Beteor en Team Heiner hebben een programma ontwikkeld om deze versnelling te realiseren. De kern van dit programma is: innovatie en duurzaamheid, ontwikkeling van high performance teams, de kunst van het veranderen, en verbinding met zingeving en diepe waarden.

De kern van het programma: NU OVERSTAG

De versnelling van de transitie naar duurzaamheid en circulaire economie. Nu Overstag is een programma voor de leiders van morgen door de leiders van nu.

Waar gaat het om?

Het programma gaat uiteindelijk om het gezond achterlaten van de aarde voor onze kinderen en kleinkinderen. Om het voorkomen dat de poolkappen smelten en dat het zeewater sterk stijgt. En om het voorkomen dat de natuur onherstelbaar beschadigd wordt, waardoor de mens niet meer op aarde kan leven.

Drie fases

Het programma Nu Overstag bestaat uit drie fases:

 1. Ontwikkelen van een strategische innovatie-agenda.
 2. Het schrijven van een nieuw businessplan.
 3. Het realiseren van de transitie.

Inhoud

Het programma heeft vijf inhoudslijnen:

 1. Innovatie en doorbraken.
 2. Ontwikkeling nieuwe business modellen.
 3. Ontwikkeling high performance teams.
 4. Transitie management.
 5. Waarden en zingeving.

Aanpak

Het programma voor high potentials staat centraal. Daarnaast is er een ondersteunend programma voor de organisaties en de CEO’s.

 1. Actie-leren.
 2. Multi-level aanpak.
 3. Tijdreizen.
 4. Scandinavische aanpak.

Onze belofte

Wij beloven een versnelling van de transitie naar een duurzaam en circulair bedrijf. Indringend ervaren van urgentie, aansluiting bij waarden en zingeving, denken in termen van doorbraakinnovaties en versnelling van de transitie en aansluiting bij businessplan cyclus.

Wil je meer weten over het programma Nu Overstag?

Neem contact op

Interesse? Bel Henk van der Tas
phone+31 (0) 40 24 64 900

Of laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug:

Vanuit onze expertise op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulaire economie, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.