Martijn Visser

Adviseur

Misschien kenmerkt mij het meest de wens om mij in ruig landschap te begeven. De zee op of de bergen van Noorwegen in. Geen gebaande wegen, de vrijheid te gaan waar ik wil, te zijn met weer en wind. Het op mijzelf teruggeworpen zijn doet mij ook leven. Ik houd van situaties waarin er geen kant en klare oplossing ligt, waarin de routine niet meer werkt, waarin het met direct betrokkenen nadenken over de te nemen stappen noodzakelijk is.

Mij boeit het gegeven dat er voor alle mensen momenten zijn waarop zij boven zichzelf uit lijken te groeien, waarop zij “groots” zijn en iets kunnen laten zien van wat zij werkelijk vermogen. Het creëren van situaties waarin dat vaker voor kan komen is voor mij al 25 jaar een leidend principe als adviseur. Mijn ervaring is dat dit voor medewerkers aan de machines, voor verzorgenden en verpleegkundigen, voor leerkrachten, docenten en hun leidinggevenden de momenten zijn waarop zij werkelijk ervaren er toe te doen.

“Weten dat je ertoe doet is het belangrijkste weten..”

Als adviseur en trainer begeleid ik ontwikkelprocessen rond leiderschap, HRM, teamontwikkeling, organisatie ontwerp en begeleiding van innovatieprocessen. Moreel leiderschap, professionaliseren en zelfsturing zijn kernbegrippen in mijn aanpak.

Neem contact met mij op

martijn.visser@beteor.nl +31 (0) 40 24 64 900 Odijk (Utrecht) LinkedIn