Leiderschapsprogramma’s

Als bestuurder of schoolleider is het belangrijk continue bezig te zijn met je eigen professionele ontwikkeling. De leiderschapsprogramma’s van BeteoR helpen bij je professionalisering en leiderschapsontwikkeling.

Onze leiderschapsprogramma’s voor het onderwijs helpen je om jouw zelfkennis te ontwikkelen. Ze helpen ook om jezelf effectief in te zetten in je omgeving, en om te leren zien en te leren reflecteren op wat de effecten van jouw gedrag op die omgeving zijn.

Als leider ben je in hoge mate je eigen instrument. De basis aan kennis en vaardigheden moet op orde zijn. De kunst is om vanuit je eigen persoonlijkheid een authentieke bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelen en prestatie van je onderwijsorganisatie. Ken jezelf!

Onze leiderschapsprogramma’s voor leidinggevenden in het onderwijs

Etappe Engelberg

Een leiderschapsprogramma voor bestuurders, directeuren, (con)rectoren, sector- en locatiedirecteuren in het onderwijs, waar de versterking van authentiek en persoonlijk leiderschap centraal staat.

Frameworks for Change

Een spel dat deelnemers prikkelt om op het snijvlak van hun werk en hun persoonlijke opvattingen en effectiviteit diepgaand te reflecteren.

Een retraite

Een intiem en uitdagend programma, waarin vier leiders een week met elkaar en de begeleider optrekken. Vanuit het programma worden gespreksonderwerpen en werkvormen aangereikt die uitnodigen om diep te gaan.

De Marathon

Een leiderschapsprogramma voor teamleiders uit het voortgezet onderwijs in de vorm van een leernetwerk. In het netwerk werken koppels van teamleiders uit het VO actief aan hun eigen professionele ontwikkeling op basis van thema’s en vragen die zij zo veel mogelijk zelf inbrengen.

Meer weten over de leiderschapsprogramma’s van BeteoR?

Neem contact op.

Vragen? Bel Jaap Engbers!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, organisatieontwikkeling én innovatie in het onderwijs, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • Omdat leiderschapsontwikkeling als bestuurder of schoolleider belangrijk is voor jezelf én jouw onderwijsorganisatie.
  • Leiderschap is een kunst en een kunde die onze adviseurs vanuit hun expertise overdagen.
  • Voor hulp bij je professionalisering en leiderschapsontwikkeling.