Als leider ben je in hoge mate je eigen instrument. De basis aan kennis en vaardigheden moet op orde zijn. De kunst is om vanuit je eigen persoonlijkheid een authentieke bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelen en prestatie van je onderwijsorganisatie. Ken jezelf!

De Leiderschapsprogramma’s van BeteoR helpen bij je leiderschapsontwikkeling. Ze helpen je om je zelfkennis te ontwikkelen. Ze helpen ook om jezelf effectief in te zetten in je omgeving, te leren zien en te leren reflecteren op wat de effecten van jouw gedrag op die omgeving zijn.

“Leiderschap: een kunst en een kunde!”

Onze leiderschapsprogramma’s in het kort:

  1. The Alpine Leadership Program is voor managers, leidinggevenden en bestuurders in de private sector. Als leider wil je creatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en verantwoording afleggen. Het geloof in ‘vertrouwen- en ambitiegedreven leiderschap’ staat daarom aan de basis van het Alpine Leadership Program.
  2. De Volgende Stap is voor leidinggevenden in alle sectoren. Het gaat over jouw persoon in de context van de wereld van nu en de betekenis daarvan voor jou in je huidige werkomgeving, jouw leiderschap en jouw toekomst.
  3. Etappe Engelberg is een leiderschapsprogramma voor bestuurders en leidinggevenden in het onderwijs, waar de versterking van authentiek en persoonlijk leiderschap centraal staat.
  4. Frameworks for Change is een spel dat deelnemers prikkelt om op het snijvlak van hun werk en hun persoonlijke opvattingen en effectiviteit diepgaand te reflecteren.
  5. Een retraite is een intiem en uitdagend programma, waarin vier leiders een week met elkaar en de begeleider optrekken. Vanuit het programma worden gespreksonderwerpen en werkvormen aangereikt die uitnodigen om diep te gaan.
Vragen? Bel Jaap Engbers!

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, assessments, loopbaanbegeleiding, organisatieontwikkeling én onderzoek, reiken wij handvatten aan zodat professionals, teams en organisaties duurzaam kunnen groeien.

phone+31 (0) 40 24 64 900

Waarom BeteoR?

  • Leiderschap is een kunst en een kunde die onze adviseurs vanuit hun expertise overdagen.
  • Voor hulp bij je leiderschapsontwikkeling.