Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Beteor gaat verder dan verbetering. Ontdek de laatste ontwikkelingen, onze blogs van experts, cases en testimonials.

Filter

Type

Werkveld

Dienst

Beteor opleidingen anders leren
Blog

Beteor Opleidingen: ánders leren kan wel leuk!

Waarom doen we de dingen bij Beteor Opleidingen net even anders dan anderen? Omdat we net een wat andere kijk op leren hebben en we ook zelf graag op die manier leren. En omdat we daarin gesteund worden door de laatste wetenschappelijke inzichten. Anders op 5 manieren.

Meer weten
Beteor enthousiast innovaties
Blog

Mensen enthousiast maken voor innovaties

Hoe zorg je ervoor dat mensen in jouw onderwijsorganisatie enthousiast worden en blijven om jouw organisatiedoelstellingen te realiseren? Anders gezegd: hoe kun je de benodigde energie organiseren voor het implementeren van innovaties?

Meer weten
Beteor innovatie industrie
Blog

Drie soorten innovaties in de industrie

In de industrie word je geconfronteerd met lastige problemen. Voor het oplossen van die problemen zijn drie verschillende routes mogelijk. Het is belangrijk om vooraf te onderzoeken met wat voor soort innovatie je te maken hebt en wat dat betekent voor het managen en besturen van het innovatieproces.

Meer weten
Beteor innovatie onderwijs
Blog

Vier soorten innovaties

In het onderwijs word je geconfronteerd met lastige problemen wanneer je wilt innoveren. Voor het oplossen van die problemen zijn vier verschillende routes mogelijk.

Meer weten

Vacatures

Op zoek naar een baan als bestuurder, toezichthouder, rector, directeur, schoolleider of staffunctionaris in het onderwijs? Bekijk onze onderwijsvacatures en solliciteer!

Waar heeft u behoefte aan ?

Beteor is een adviesbureau binnen onderwijs, industrie en zorg & welzijn. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving. Nieuwsgierig?