Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Beteor gaat verder dan verbetering. Ontdek de laatste ontwikkelingen, onze blogs van experts, cases en testimonials.

Filter

Type

Type

Werkveld

Werkveld

Dienst

Dienst
Beteor selectieinstrumenten
Blog

De toekomst van selectie en executive search

Dit is het zesde artikel in deze reeks. We hebben u meegenomen in een aantal belangrijke onderwerpen voor uw selectiepraktijk. Hiermee hopen wij u inzichten te hebben meegegeven die bijdragen aan de kans dat de volgende benoemde kandidaat succesvol aan de slag gaat in uw organisatie.

Meer weten
Beteor selectieinstrumenten
Blog

De rol van executive search in het selectieproces

In dit artikel gaan we in op de rol van executive search in het selectieproces. Een dergelijk onderwerp krijgt uiteraard al gauw het karakter van ‘wij van wc-eend, adviseren wc-eend’. Daarom geen verhandeling over onze dienstverlening en waarom Beteor het goed doet, maar net als in de eerdere artikelen in deze reeks inzichten vanuit de wetenschap over dit onderwerp.

Meer weten

Vacatures

Op zoek naar een baan als bestuurder, toezichthouder, rector, directeur, schoolleider of staffunctionaris in het onderwijs? Bekijk onze onderwijsvacatures en solliciteer!

Waar heeft u behoefte aan ?

Beteor is een adviesbureau binnen onderwijs, industrie en zorg & welzijn. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving. Nieuwsgierig?