Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Beteor gaat verder dan verbetering. Ontdek de laatste ontwikkelingen, onze blogs van experts, cases en testimonials.

Filter

Type

Type

Werkveld

Werkveld

Dienst

Dienst
Beteor enthousiast innovaties
Cases

Case 1

Hoe zorg je ervoor dat mensen in jouw onderwijsorganisatie enthousiast worden en blijven om jouw organisatiedoelstellingen te realiseren? Anders gezegd: hoe kun je de benodigde energie organiseren voor het implementeren van innovaties?

Meer weten
Beteor Onderwijs na corona
Blog

Onderwijs na corona – leren van een pandemie

In de laatste maanden heeft Beteor veel dialogen mogen begeleiden met verschillende doelgroepen rondom scholen zoals docenten, ouders, leerlingen en zelfs ex-leerlingen. In deze dialogen blikken we terug op de afgelopen ‘corona’ periode en stellen we vragen over waar de betreffende scholen de komende periode aan zouden moeten werken.

Meer weten
Beteor snel wegwijs in informatie sift
Blog

Snel wegwijs in informatie: SIFT!

Al ver voor covid-19 de wereld in zijn greep had, werden we bedolven onder een stortvloed aan digitale informatie. Het is vaak geen sinecure om een keuze te maken uit websites, blogs, nieuwsbrieven, twitterfeeds, whatsappjes en instaposts. Onderzoeker Michael Caulfield legt in The New York Times een methode uit om razensnel wijs te worden uit online informatie en leert dit ook aan studenten.

Meer weten
Beteor veranderproces actieonderzoek
Blog

Actieonderzoek

Ben je leidinggevende en zit je in een veranderproces of ben je een veranderproces aan het ontwerpen? Dan is het belangrijk om tussentijds vast te stellen of je op de goede weg bent.

Meer weten

Vacatures

Op zoek naar een baan als bestuurder, toezichthouder, rector, directeur, schoolleider of staffunctionaris in het onderwijs? Bekijk onze onderwijsvacatures en solliciteer!

Waar heeft u behoefte aan ?

Beteor is een adviesbureau binnen onderwijs, industrie en zorg & welzijn. We maken het verschil voor jouw organisatie en creëren toegevoegde waarde voor de samenleving. Nieuwsgierig?