Iedereen beter. Een toolbox voor zorginnovatie

In onze aanpak van het innovatieproces gaan we uit van zeven stappen. Het zevenstappenmodel is ontleend aan: Maarten J. Verkerk e.a. (2018), Iedereen beter. Een toolbox voor zorginnovatie, Houten: BSL.
Dit boek (dat je hier kunt bestellen) biedt een coherent stappenplan om zorginnovaties succesvol te ontwikkelen en te implementeren. Het stappenplan is gebaseerd op de Owls Breakthrough-methode én op ruim veertien jaar praktijkervaring van innovatieplatform VitaValley. Het boek is bedoeld voor bestuurders, beleidsmakers, stafpersoneel en zorgprofessionals die met impact willen innoveren.
Bekijk het inkijkexemplaar van het boek.
Iedereen beter laat zien hoe je het innovatieproces vormgeeft, hoe je de gebruiker erbij betrekt en hoe je bestuurders, staf en stakeholders in één proces met elkaar verbindt. Ook lees je over het contracteren van zorginnovatie en wat er nodig is voor duurzame inbedding. Erg nuttig, want in de zorg is er aan innovatie geen gebrek, maar de implementatie en opschaling blijken niet altijd succesvol.
Iedereen beter is geschreven onder redactie van Maarten J. Verkerk (bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie en zelfstandig consultant op het gebied van innovatie), Dik Hermans (bestuurder van VitaValley) en Paul Iske (hoogleraar Open Innovation & Business Venturing).

Waarom dit boek?

  1. Een coherent stappenplan voor zorginnovaties
  2. Handige tools en casusbeschrijvingen
  3. Met online ondersteuning

Beteor Mens & Organisatie

Onze adviseurs helpen jou bij het tot een succes maken van veranderingen in jouw organisatie. Verken de mogelijkheden of neem direct contact op.

Hoe geef je leiding aan veranderingen?

Ontdek wat de consequenties voor het managen en besturen van een succesvol innovatieproces zijn: Beteor helpt je graag verder.

Deel dit bericht op