Kees Hoefnagel

Ruim elf jaren was ik werkzaam als schoolleider en bestuurder bij de Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Daarvoor werkte ik bijna negen jaren als senior organisatieadviseur bij Beteor.
Mijn energie zit in de overtuiging dat we zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau permanent kunnen leren en groeien. Vol vertrouwen omgaan met verandering en vernieuwing. En daarbij zorgen de regie te houden op de eigen ontwikkelingen, ongeacht functie of positie in de organisatie.

“De reis ernaar toe is net zo belangrijk als de bestemming.”

Opdrachten die bij mij passen, liggen op de domeinen governance/bestuurskracht, (gedeeld)leiderschap, strategisch HRM, loopbaanontwikkeling, werving & selectie, schaduwmanagement bij interim opdrachten.

Expertises

Teamwork is iets van alledag. Toch is er behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van Beteor helpen je spiegelen en jouw mensen inspireren. Zij begeleiden al meer dan 30 jaar (management)teams met:

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Wil je meer weten over governance en bestuurlijke effectiviteit?

Bestuurders worden steeds vaker aangesproken op hun eindverantwoordelijkheid. Beteor helpt je met het inrichten van een toekomstbestendig topstructuur.

Gerelateerde artikelen aan Kees