Marita Vreugdenhil

Samen werken aan samenwerken

Als onderwijsprofessional én als moeder van drie opgroeiende dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk goed onderwijs is! En ook dat goed onderwijs staat of valt met de mens in de schoolorganisatie. Daarom heb ik mij toegelegd op het ondersteunen van scholen en besturen om onderwijs nog beter te organiseren. Als Werving & Selectieadviseur kan ik daar een wezenlijke bijdrage aan leveren.

De mensen die in het onderwijs werken en leren staan voor mij altijd centraal, omdat in mijn visie alle schoolorganisaties baat hebben bij een aanpak die uitgaat van de menselijke maat. Samen werken aan samenwerken, is daarbij het uitgangspunt, het ontwikkelen van (participerend) leiderschap een belangrijk middel om te komen tot nog beter onderwijs.

‘Ik ga altijd uit van de menselijke maat’

Hoe ik werk

Ik ben in staat de brug te slaan tussen theorie en praktijk, tussen beleid en de werkvloer. Mijn kracht is dat ik de juiste verbinding kan vinden tussen evidence based onderzoek en de onderwijspraktijk. Om uiteindelijk tot een inzicht te komen die iedereen binnen de organisatie verder helpt.

Expertises

Waar kun je voor bij mij terecht?

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Gerelateerde artikelen aan Marita