Jouw ontwikkeling, onze zorg: organisatie- en teamontwikkeling voor de Zorg en Welzijn

In de bijzondere sector Zorg en Welzijn werken gepassioneerde professionals die al hun aandacht richten op cliënten en patiënten. Een sector waar veel van wordt verwacht ondanks beperkte middelen. Deze unieke combinatie begrijpt Beteor als geen ander: we bieden daarom maatwerk op het gebied van organisatie- en teamontwikkeling. Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

De Zorg & Welzijn-branche kampt met een constante druk vanuit de overheid en schuivende politieke context. De ontwikkelingen rondom landelijke of gemeentelijke regie scheppen hoge verwachtingen vanuit de maatschappij. Bovendien zijn er vele partijen en stakeholders en voelt men de druk op schaalvergroting van organisaties om overhead efficiënt in te zetten. Kortom, een branche in beweging.

Beteor biedt ondersteuning op het gebied van:

Strategieontwikkeling en doorvertalen

Organisaties staan of vallen bij de mensen die er werken. Beteor biedt oplossingen voor ontwikkelings- en samenwerkings-vraagstukken van jouw organisatie.

Begeleiden van samen-werking of fusieprocessen

Advies of begeleiding bij een fusie? Voor elk fusie- of overnamevraagstuk staat er een expert voor je klaar.

Volledig benutten van teamwork en zelfsturing

Bij het hervormen van bedrijfsambities, mag een frisse blik op de organisatiestructuur niet achterblijven. Beteor ondersteunt bij het ontwerpen van effectieve organisaties.

Governance en governance problemen

Bestuurders worden steeds vaker aangesproken op hun eindverantwoordelijkheid. Beteor helpt je met het inrichten van een toekomstbestendig topstructuur.

Teamontwikkeling

Een team dat als een geoliede machine binnen jouw organisatie samenwerkt, is niet altijd een vanzelfsprekendheid. Beteor helpt bij teamontwikkeling & samenwerking!

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Wil jij je op persoonlijk en zakelijk vlak ontwikkelen? Wij zijn er voor potentials, teamleiders, schoolleiders en bestuurders met flinke ambities.

Continue verbetering en innovatie

De markt dwingt ons om sneller te innoveren en te verbeteren. Hoe pak je dat aan? Beteor begeleidt organisaties.

Iedere organisatie is in ontwikkeling:
Waarom kies je voor Beteor?

Verken de mogelijkheden

Wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met onze Zorg & Welzijn-experts.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.